NÄSTA VISNING

  • Söndag 26 sep

    Välkommen att kontakta mig för tidsbokning söndagen den 26 september. Du når mig på palle@bostadoliv.se eller 0720-776110.

Bostadsrätt / Gnisvärd

Gausarkviar 30 C

HAVSNÄRA BOSTADSRÄTT I GNISVÄRD

Endast cirka en kilometer från Gnisvärds mysiga fiskeläge håller Ekeblad Bostad på att slutföra nybyggandet av fjorton fristående kedjehus i bostadsrättsform. Lägenheterna är byggda i ett plan med 4 rok och en boarea på 83,5 kvm. Bostäderna är moderna, trivsamma och ytsmarta. Lämpliga både för permanent- som för fritidsboende. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme som i kombination med solceller ger låga driftkostnader. Karaktäristiskt för husen är stora fönsterpartier och fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har två uteplatser varav den stora uteplatsen på cirka 35 kvm ligger i västligt läge och den mindre i frukostvänligt österläge. Till lägenheten finns också en tomtyta på 665 kvm att disponera. Det ingår också en mindre friggebod på cirka 8 kvm. Inflyttning är planerad till slutet av oktober så för dig som snabbt önskar ett boende i ett nybyggt och fräscht bostadsrättshus är det bara att slå till! Fiberanslutning via Eskelhem/Tofta fiberförening.

Beskrivning

Välkommen till en helt nybyggd bostadsrätt som byggts under vintern/våren 2021. Lägenheten ligger i markplan med sköna uteplatser och parkering precis intill.

KÖK

Köket kommer från Ballingslöv. Energieffektiva vitvaror, laminatbänkskiva, underlimmad dubbeldiskho, kyl- och frysskåp i fullhöjd, infälld häll, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, diskmaskin, köksfläkt och bänkbelysning.

BADRUM

Tvättställ med kommod, wc-stol, spegelskåp, takarmatur och duschdörrar i glas.

TVÄTTSTUGA

Tvättmaskin, torktumlare, laminatbänkskiva, frånluftsvärmepump och takarmatur.

SOVRUM

De tre sovrummen har alla ett fint ekgolv, fönster och garderober. Det största sovrummet har också en garderobsvägg.

Bilplatser

Det finns plats för två bilar i direkt anslutning till bostaden.

Fakta

Allmän information

Ekeblad Bostad AB är en bostadsutvecklare med huvudsäte i Göteborg med fokus på att bygga rad- och parhusområden i små och mellanstora städer och orter i Sverige. De har som ambition att bygga prisvärda och funktionella hem i bostadsrättsform och BRF Skeppet är deras första projekt på Gotland. Läs mer på https://www.ekebladbostad.se/

Kommentar till byggnaden

Husen byggs på betongplatta och liknar klassiska Gotlandshus med putsade fasader och liten takfot. Taket får ett modernare utseende med plåt och solceller. Stommen är av trä och med ett effektivt klimatskal är grunden för en låg energiförbrukning lagd. Genom att bygga välisolerat och tätt samt använda fönster och dörrar med låga U-värden kan de erbjuda bostäder med liten klimatpåverkan.

Förening
BRF Skeppet
Lägenhetsnr
12
Våning
1 av 1 våningar i huset
Byggår
2021
Boarea
83.5 m2
Rum
4
Sovrum
3
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme samt solceller på taket. Mekanisk frånluft med återvinning och tilluft via fasadventiler.

TV / Internet

Internet
Samtliga bostäder kommer vara anslutna till fiber. Läs mer på https://etfiber.se/

Ekonomi

Månadsavgift
3 599 kr
Andelstal
7,1429
Övrigt om vad som ingår
Ekonomisk förvaltning, fastighetsförsäkring, fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel vägar, vägsamfällighet och gemensamhetsel (gatubelysning).
Försäkringskostnad
960 kr/år
Hushållsel
4 200 kr/år
Totala driftskostnader
5 160 kr/år
Övrigt om driftskostnaden
OBS! Eftersom lägenheten är nyproducerad och ingen har bott där är driftskostnaderna bara generella.
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Övrigt

Säljaren av denna bostadsrätt har flyttat norrut i landet och har därför valt att inte flytta in i lägenheten. I de tillval som gjorts kan nämnas det beiga Ballingslövsköket och att golv och väggar i badrummet har man valt bricmate norrvange light grey).

Närområdet

Gnisvärd är en omtyckt och trivsam liten ort på öns västra sida, knappa två mil söder om Visby. Det vackra fiskeläget, småbåtshamnen, stensättningarna och det välkända kapellet är kännetecknande för orten. Den fina sandstranden som börjar vid hamnen sträcker sig längst med viken bort till Tofta Bad. I Gnisvärd finns både permanent- och sommarboende och det korta avståndet till Visby i kombination med utmärkta bussförbindelser innebär en kort och smidig sträcka för de som pendlar. Till Kronholmens toppenfina 27-hålsbana är det inte mer än ca 8-9 km. Till Tofta Bad med flera restauranger, padelbanor, beachvolleyplaner, pool, sommarbutik mm tar du dig via den vackra stranden, på mysiga stigar genom skogen eller via väg 140 med cykelbana som ytterligare ett alternativ.

Allmän information

ALLMÄNT

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Bostadsfakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Gausarkviar 30 C, 622 65 Gotlands Tofta
Förening
BRF Skeppet
Lägenhetsnr
12
Område
Gnisvärd
Byggår
2021
Boarea
83.5 m2 (Brf)
Rum
4
Våning
1
Månadsavgift
3 599 kr
Driftskostnad/år
5 160 kr
Pantsättning
Bostaden är pantsatt
Utgångspris
2 950 000 kr
Tillträde
Enligt överenskommelse, möjligt redan i november 2021

NÄSTA VISNING

  • Söndag 26 sep

    Välkommen att kontakta mig för tidsbokning söndagen den 26 september. Du når mig på palle@bostadoliv.se eller 0720-776110.


Alla bilder

BRF Skeppet i Gnisvärd gatuvy (Bild från Ekeblad bostads prospekt)
Snart inflyttning i Gnisvärd ((Bild från Ekeblad bostads prospekt)
Så här ser lägenhet 12 ut idag - Putsning och färdigställande pågår!
Exempel på hur det kommer se ut (OBS! Bild på annan lgh)
Alla lägenheter har två uteplatser (OBS! Bild på annan lgh)
Vardagsrum (OBS! Bild från annan lgh)
Vardagsrum från andra hållet (OBS! Bild från annan lgh)
Stora sovrummet med bra förvaring (OBS! Bild från annan lgh)
Köksbild (OBS! Bild från annan lgh)
Badrum (OBS! Bild från annan lgh)
Ett av de två mindre sovrummen (OBS! Bild från annan lgh)
BRF Skeppet i Gnisvärd - Inflyttning i slutet av oktober
Gnisvärds charmiga fiskeläge cyklar du till på några få minuter
Kitesurfing är populärt i Gnisvärd
Den fina stranden från Gnisvärd till Tofta
Kronholmens golfbana - Nr 1 i Sverige når du på 10-12 minuter med bil
Solnedgångar man får njuta av på öns västra sida!

Planlösning

Gausarkviar 30 C
Vägbeskrivning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Kontakt

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!