NÄSTA VISNING

 • Lördag 29 jan

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning lördagen den 29 januari. Du når mig på palle@bostadoliv.se eller 0720-776110.

 • Torsdag 3 feb

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning onsdagen den 3 februari. Du når mig på palle@bostadoliv.se eller 0720-776110.

Bostadsrätt / Gnisvärd

Gausarkviar 32 C

HAVSNÄRA BOSTADSRÄTT I GNISVÄRD

Cirka en kilometer från Gnisvärds mysiga fiskeläge har Ekeblad Bostad slutfört nybyggandet av fjorton fristående kedjehus i bostadsrättsform. Lägenheterna är byggda i ett plan med 4 rok och en boarea på 83,5 kvm. Bostäderna är moderna, trivsamma och ytsmarta. Lämpliga både för permanent- som för fritidsboende. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme som i kombination med solceller ger låga driftkostnader. Karaktäristiskt för husen är stora fönsterpartier och fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har två uteplatser varav den stora uteplatsen är på cirka 35 kvm. Till lägenheten finns också en tomtyta på 450 kvm att disponera. Det ingår också en isolerad gäststuga på cirka 12 kvm. Fiberanslutning via Eskelhem/Tofta fiberförening. Snabbt tillträde möjligt!

Beskrivning

Välkommen till en helt nybyggd bostadsrätt som byggts under vintern/våren 2021. Lägenheten ligger i markplan med sköna uteplatser och parkering precis intill.

KÖK

Köket kommer från Ballingslöv. Energieffektiva vitvaror, laminatbänkskiva, underlimmad dubbeldiskho, kyl- och frysskåp i fullhöjd, infälld häll, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, diskmaskin, köksfläkt och bänkbelysning.

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum med öppet till taknock. Stora fönsterpartier och utgång till uteplats. Värmande braskamin av märke Contura.

BADRUM

Tvättställ med kommod, wc-stol, spegelskåp, takarmatur och duschdörrar i glas.

TVÄTTSTUGA

Tvättmaskin, torktumlare, laminatbänkskiva, frånluftsvärmepump och takarmatur.

SOVRUM

De tre sovrummen har alla ett fint ekgolv, fönster och garderober. Det största sovrummet har också en garderobsvägg.

Bilplatser

Det finns plats för två bilar i direkt anslutning till bostaden.

Fakta

Allmän information

Ekeblad Bostad AB är en bostadsutvecklare med huvudsäte i Göteborg med fokus på att bygga rad- och parhusområden i små och mellanstora städer och orter i Sverige. De har som ambition att bygga prisvärda och funktionella hem i bostadsrättsform och BRF Skeppet är deras första projekt på Gotland. Läs mer på https://www.ekebladbostad.se/

Kommentar till byggnaden

Husen byggs på betongplatta och liknar klassiska Gotlandshus med putsade fasader och liten takfot. Taket får ett modernare utseende med plåt och solceller. Stommen är av trä och med ett effektivt klimatskal är grunden för en låg energiförbrukning lagd. Genom att bygga välisolerat och tätt samt använda fönster och dörrar med låga U-värden kan de erbjuda bostäder med liten klimatpåverkan.

Förening
BRF Skeppet i Gnisvärd
Lägenhetsnr
3
Våning
1 av 1 våningar i huset
Byggår
2021
Boarea
83.5 m2
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme samt solceller på taket. Mekanisk frånluft med återvinning och tilluft via fasadventiler.

TV / Internet

Internet
Bostaden är ansluten till fiber. Läs mer på https://etfiber.se/

Ekonomi

Månadsavgift
3 599 kr
Andelstal
7,1429
Avgiftsändringar
Inga planerade
Övrigt om vad som ingår
Ekonomisk förvaltning, fastighetsförsäkring, fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel vägar, vägsamfällighet och gemensamhetsel (gatubelysning).
Försäkringskostnad
960 kr/år
Hushållsel
4 800 kr/år
Totala driftskostnader
5 760 kr/år
Övrigt om driftskostnaden
OBS! Eftersom lägenheten är nyproducerad och ingen har bott där är driftskostnaderna generella. Samtliga hus har egna solpaneler. Respektive bostadsrättsinnehavare betalar sin egen förbrukning avseende el, v/a, värme, fiber samt sopor
Överlåtelseavgift
1 190 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Närområdet

Gnisvärd är en omtyckt och trivsam liten ort på öns västra sida, knappa två mil söder om Visby. Det vackra fiskeläget, småbåtshamnen, stensättningarna och det välkända kapellet är kännetecknande för orten. Den fina sandstranden som börjar vid hamnen sträcker sig längst med viken bort till Tofta Bad. I Gnisvärd finns både permanent- och sommarboende och det korta avståndet till Visby i kombination med utmärkta bussförbindelser innebär en kort och smidig sträcka för de som pendlar. Till Kronholmens toppenfina 27-hålsbana är det inte mer än ca 8-9 km. Till Tofta Bad med flera restauranger, padelbanor, beachvolleyplaner, pool, sommarbutik mm tar du dig via den vackra stranden, på mysiga stigar genom skogen eller via väg 140 med cykelbana som ytterligare ett alternativ.

Allmän information

ALLMÄNT

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Bostadsfakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Gausarkviar 32 C, 622 65 Gotlands Tofta
Förening
BRF Skeppet i Gnisvärd
Lägenhetsnr
3
Område
Gnisvärd
Byggår
2021
Boarea
83.5 m2 (Brf)
Våning
1
Månadsavgift
3 599 kr
Driftskostnad/år
5 760 kr
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt
Utgångspris
3 300 000 kr
Tillträde
Enligt överenskommelse, snabbt tillträde möjligt

NÄSTA VISNING

 • Lördag 29 jan

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning lördagen den 29 januari. Du når mig på palle@bostadoliv.se eller 0720-776110.

 • Torsdag 3 feb

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning onsdagen den 3 februari. Du når mig på palle@bostadoliv.se eller 0720-776110.


Alla bilder

Gnisvärd Gausarkviar 32 C - Nybyggd bostadsrätt med gäststuga
Fristående bostadsrättsradhus på 83,5 kvm
Stora uteplatsen sett mot gäststugan
Entré sker via den mindre uteplatsen
Välkomnande hall med bra utrymme
Det stora sovrummet ligger direkt till vänster innanför entrén
Badrummet finns rakt in från entrén
Helkaklat badrum
Duschutrymme
Sett från entrén mot vardagsrummet
Sovrum
Plats finns för dig som jobbar hemma
Kök
Det fina köket kommer från Ballingslöv
Sovrum
Sovrummet har fönster mot gäststugan och den intilliggande skogen
Allum med härlig rymd, bra ljusinsläpp och utgång till uteplats
Fönster mot gäststugan
Här finns plats för både matbord och soffgrupp
Sett mot kök, utgång till uteplats samt teknik- och tvättrum
Tvätt, förvaring och teknikrum
Ljust, trivsamt allrum med behaglig värmekälla från braskaminen
Skyddad uteplats
Gäststuga med egen uteplats
Vackra fönsterpartier även i gäststugan
Fint boende för dina gäster
Området angränsar till nybyggda Gnisvärds Skogsglänta
BRF Skeppet består av 14 fristående bostadsrätter - Här i vinterskrud
Gnisvärd BRF Skeppet översikt (3D visualisering)
Gnisvärds trivsamma fiskeläge
Gnisvärd är ett populärt ställe för Kitesurfare
Solnedgångarna på västra sidan är magiska!
Stranden från Gnisvärd går bort till Tofta
Till Kronholmens prisade golfbana är det bara ca 10 min bilresa

Planlösning

Gausarkviar 32 C
Vägbeskrivning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Kontakt

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!