• Interiör Brf Skeppet
  • Husen har alla samma planlösning
  • Gotländsk känsla råder i området
  • Boklok Sippor
  • Tomternas storlek varierar
  • Husen mot gatan

Nyproduktion i Gnisvärd


Välkommen till Brf Skeppet i Gnisvärd.


Vi på Bostad & öliv har fått förtroendet att förmedla dessa bostadsrätter och är både stolta och glada över att få jobba vidare med att bidra till utvecklingen av den populära och fina orten Gnisvärd.

I Brf Skeppet bor du med en kort promenad ner till Gnisvärds fiskeläge med dess kulturarv. Nere i fiskeläget kan du ta en lunch på Broman & Son eller fortsätta promenaden ner till Tofta strand. Under sommaren tar du en lätt cykeltur bort till Tofta bad som erbjuder aktiviteter såsom bad, restauranger, padel och SUP. Bara 10 minuters bilfärd söderut ligger Visby GK som är framröstad till Sveriges näst bästa golfbana. Eskelhems skola med F-3 ligger på behändigt avstånd endast 6 km från hemmet. Här planerar vi nu bygga 14 välplanerade hus i bostadsrättsform.

I bostadsrättsföreningen Skeppet bor du med god standard och anlagd trädgård, redan på inflyttningsdagen. Samtliga hus får parkering på uppfarten och en stor trivsam uteplats i väst. Fördelarna med upplåtelseformen bostadsrätt kommer väl till pass för både den bofasta och de som planerar att spendera somrarna i Tofta. Du binder mindre kapital, slipper stora underhållskostnader och har nästan alla fördelar som det innebär med äganderätt.

Försäljningen har gått mycket bra och alla enheter är reserverade eller sålda (augusti 2020).

Du hittar all info om projektet på ekebladbostad.se

Eftersom vi själva är trogna öbor och ser ö-livet som en stor förmån är vi gärna en del av nya spännande idéer som gynnar gotlänningar och andra som vill bo på vår vackra ö. Vi har sedan tidigare varit med och sålt BoKloks projekt på Terra Nova och A7-området.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om kommande projekt eller lyssnar på dig som har tankar och idéer du vill förverkliga!

Kontakta oss för mer information

Kontakt

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!