Bostadsrätt / Visby

Appellstigen 44

KVALITETSBOENDE I MARKPLAN

Välkommen till ett fint kvalitetsboende i markplan. Nyrenoverad gavellägenhet med stort inglasat uterum och egen täppa med härlig eftermiddagssol. Stilrent kök med ljus köksinredning och påkostade vitvaror. Helfräscht badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Stort vardagsrum med ljusinsläpp från burspråk i söder. Tre sovrum med bra förvaring i garderober och en gäst-wc. Hela lägenheten har fin färgsättning och vackra enhetliga ekgolv. Stabil och omtyckt förening med övernattningsrum och samlingslokal. Här bor du bekvämt med egen entré ocn nära parkering. Närhet till förskola, skola, restaurang, livsmedelsaffär och fina strövområden vid Södra Hällarnas naturreservat.

Beskrivning

ENTRÉ/HALL

Egen entré i markplan till hall med klinkergolv och golvvärme (vattenburen). Hallen har fönster och plats för ytterkläder och skor.

INRE HALL

Möblerbar inre hall med garderob och låsbart skåp. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten.

SOVRUM

Stort och smakfullt sovrum med fönster i öster. Rummet har bra förvaring i tre inbyggda garderober med skjutdörrar och två fristående garderober.

BADRUM

Helfräscht och rymligt badrum med fönster. Rummet har vita kaklade väggar (delvis) och mörkt klinkergolv med golvvärme (vattenburen). Dimbara spotlights och att den vattenburna golvvärmen är kompletterad med elektrisk golvvärme gör det extra trevligt. Den elektriska golvvärmen är bra på sommaren då värmen är avstängd. Utrustning: dusch, tvättkommod, vägghängd wc, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork (el).

SOVRUM/ARBETSRUM

Fint mindre sovrum med fönster i söder och två inbyggda garderober med skjutdörrar. Rummet är även lämpligt som arbetsrum eller kontor.

GÄST-WC

Gäst-wc med våtrumsmatta på golv och väggar av glasfiberväv. Utrustning: wc, tvättställ och skåp.

SOVRUM

Ljust och rymligt sovrum med dubbelgarderob och fönster i öster.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

Praktiskt förråd med hyllor. (Det finns även ett stort varmförråd som hör till lägenheten).

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Rummet har burspråk i söder med fint ljusinsläpp samt fönster och utgång till inglasat uterum.

KÖK

Nytt och stilrent kök med plats för stort matbord vid fin fondvägg. Köket har vit inredning och stor rostfri diskbänk med vitt kakel ovanför. Bra vitvaror och lyxig känsla med integrerad belysning i skåpstommar och diskmaskin som tänds automatiskt vid öppning. Köket är väldisponerat med gott om arbetsytor och förvaring. Fönster och utgång till det inglasade uterummet. Utrustning: spis med induktionshäll och varmluftsugn, alliancefläkt, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, kyl, frys och skafferi.

Hela lägenheten har vackra enhetliga trälamellgolv i ek. Lägenheten har renoverats smakfullt under 2016/2017 (utom gäst-wc:n) och är inflyttningsklar för en ny köpare!

INGLASAT UTERUM

Stort härligt inglasat uterum på ca 23 kvm med skjutdörrsparti mot den egna lilla trädgården i väster. Rummet är en oas med plats för både avkoppling och trevliga middagar i kvällssolens sken.

UTEPLATS

Fin täppa med gräsmatta och vintergröna buskar som liguster och idegran på tillväxt. Här finns möjlighet till egna odlingar eller att bara njuta av eftermiddagssolen. Trädgården är fint inramad med staket och grind till föreningens grönytor och lekplats.

Bilplatser

Parkeringsplats i närheten av lägenheten går att hyra för 100 kr/mån. Det finns flera gästparkeringsplatser för besökande till kvarteret.

Fakta

Allmän information

Stabil och omtyckt förening som äger fastigheten Visby Appellen 1 med adresserna Appellstigen 2-44. Föreningen består av 64 lägenheter.

Renoveringar

Löpande underhåll/renovering har skett av föreningen. Mer information går att läsa i föreningens årsredovisning.

Förening
Brf Appellen
Lägenhetsnr
A24411
Våning
1 av 4 våningar i huset
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Byggår
1989
Boarea
99 m2
Rum
4
Sovrum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
D
Energiprestanda
90

TV / Internet

Internet
Föreningens fastighet är ansluten till fiber via Telia. Basutbud för digital-TV ingår i månadsavgiften. Varje medlem tecknar själv och bekostar abonnemang för bredband.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett stort varmförråd som hör till lägenheten en våning upp (hiss finns). Föreningen har cykelförråd, fräscha och moderna tvättstugor samt en samlingslokal. De boende kan låna gräsklippare och trädgårdsredskap. För gäster och bekanta finns ett övernattningsrum att hyra. Föreningen har även en trevlig gemensam uteplats och lekplats.

Ekonomi

Avgift
5 634 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten och kabel-TV.

Andelstal
1,9860
Andelstal insats
1,9860
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftsförändringar.
Hushållsel
3 888 kr
Totala driftskostnader
3 888 kr
Överlåtelseavgift
1 138 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
455 kr
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Lägenheten ligger i södra delarna av Visby. I närområdet finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola och skola. Det växande och expansiva Visborgsområdet och de vackra promenadstråken vid Södra Hällarnas naturreservat når du på några minuter.

Allmän information

ALLMÄNT

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Bostadsfakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Appellstigen 44, 621 47 Visby
Förening
Brf Appellen
Lägenhetsnr
A24411
Område
Visby
Byggår
1989
Boarea
99 m2 (Brf)
Rum
4
Våning
1
Hiss
Ja
Månadsavgift
5 634 kr
Driftskostnad/år
3 888 kr
Pantsättning
Bostaden är pantsatt
Utgångspris
2 995 000 kr

Alla bilder

Nyrenoverad hörnlägenhet i markplan...
i stabila och populära Brf Appellen
Stort härligt uterum och egen täppa
Här njuter du av solen både inne och ute och närheten till grönytor och lekplats
Bekvämt boende med egen entré och nära till brevlådan
Välkommen in!
Hallen mot kök och övriga rum
Köket är trevligt med plats för matbord
Det är stilrent och väldisponerat
Automatisk belysning i lådor
Matplats vid fin fondtapet
Köket har utgång till uterum och trädgård
Här finns möjlighet till både avkoppling och odling...
eller trevliga middagar både dag och kväll
Köket från uterummet
Det ljusa vardagsrummet
Vardagsrummet är stort
Det har utgång till uterum...
och trivsam matplats vid burspråk
Ljust och rymligt sovrum
Mot badrum och övriga sovrum
Badrummet är helfräscht
Badrummet har fönster och plats för tvättpelare
Stort och smakfullt sovrum
Fint sovrum eller arbetsrum
Lägenheten har också en gäst-wc
Det är nära till naturreservatet Södra Hällarna...
med underbar utsikt...
och fina promenadstråk

Planlösning

Planlösning
Appellstigen 44
Vägbeskrivning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Kontakt

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!