NÄSTA VISNING

 • Fredag 29 maj

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning att se lägenheten den 29 maj. Du når mig på 0720-776110 eller palle@bostadoliv.se

 • Onsdag 3 jun

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning att se lägenheten den 3 juni. Du når mig på 0720-776110 eller palle@bostadoliv.se

Bostadsrätt / Visby

Visborgsgatan 28 B

ETAGELÄGENHET MED VACKER HAVSUTSIKT FRÅN TVÅ BALKONGER

Nu finns möjlighet att köpa en lägenhet i etage med något så unikt som två balkonger med underbar havsutsikt. Lägenheten är på 121 kvadratmeter och från samtliga fönster ser du havet. Nedre plan har en rymlig hall, sovrum och kök. Här finns också ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med utsikt mot Visby hamn och balkong med samma vackra vy. Lägenhetens andra sovrum nyttjas idag som en del av vardagsrummet. Spiraltrappan tar dig upp till andra våningsplanet där utsikt och vy från balkongen och de många fönstren är magisk. Här har du en hänförande havsutsikt från Högklint i söder till kusten vid Lummelunda i norr. Du har också vy mot Visby innerstad med ringmur, ruiner och domkyrka. Våningsplanet har vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum med dusch samt hall med burspråk och härligt ljusinsläpp. Utrymmet användes som sovrum av tidigare ägare. Brf Linden är en populär förening med fin gemensam innergård och samlingslokal som de boende ofta nyttjar för gemensamma aktiviteter och träffar. Garage i källaren och hiss till bägge våningsplanen är andra fördelar med boendet. Utmärkt läge i centrala Visby med närhet till livsmedelsbutik, restauranger, butiker och Visby innerstad. Till hamnområdet och vackra promenadstråk är det bara ett fåtal minuters promenad. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Beskrivning

ENTRÉ/HALL

Välkomnande och rymlig hall med kapphänge. Praktisk förvaring i förråd/klädkammare med hyllplan, klädstång och 2 garderober.

WC/DUSCHRUM

Badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta med golvvärme. Utrustning: tvättmaskin, torktumlare, wc, tvättställ, dusch och handdukstork.

SOVRUM

Ljust sovrum med skåp, två garderober och fönster i norr.

KÖK

Kök med matplats för 4-6 personer. Köket har gott om förvaring och fönster i norr. Utrustning: diskmaskin, hällspis, spisfläkt, städskrubb, kyl och frys i fullhöjd.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med spiraltrappa till övre plan. Ett tidigare sovrum har integrerats med vardagsrummet och är en utmärkt plats för soffa och soffbord. Stort fönster och utgång till balkong.

ÖVRE PLAN

Övre plan nås antingen från den invändiga spiraltrappan eller via entrén från trapphuset där hiss finns.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med fönster åt två håll med underbar utsikt och utgång till balkong. Förvaring bakom skjutdörrar.

WC/DUSCHRUM

Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustning: wc, handdukstork, dusch och tvättställ.

ENTRÉ/HALL

Entré/hall med tre garderober. Mellan hallen och vardagsrummet finns ett burspråk med fantastisk utsikt över innerstaden och havet. Här finns möjlighet att placera en säng.

Hela lägenheten har ekparkettgolv utom köket som har plastmatta.

BALKONGER

Två balkonger i väster med bedårande utsikt.

Bilplatser

Föreningen har 26 garage och 18 P-platser. Avgift P-plats, 0 kr/mån och garage 271 kr/mån.

Fakta

Allmän information

Brf Linden är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen äger fastigheten Linden 1 i region Gotland med 60 lägenheter (57 medlemslägenheter, 2 hyreslägenheter och 1 gästlägenhet) samt 1 föreningslokal. Dessutom hyr föreningen ut en lokal till Region Gotland för förskoleverksamhet.

Renoveringar

Löpande underhåll och renoveringar sker kontinuerligt i föreningen. I hus D har fasaden bytts ut.

Planerade renoveringar

Installera solceller för elproduktion.

Förening
Brf Linden
Lägenhetsnr
241
Våning
3 och 4 av 4 våningar i huset
Hiss
Ja
Juridisk person
Nej
Byggår
1988
Boarea
121 m2
Rum
4
Sovrum
1
Uppvärmning
Fjärrvärme och solceller Ventilation: Frånluft med återvinning

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiprestanda
94

TV / Internet

Internet
Bredband, TV och telefoni via ComHem ingår i månadsavgiften (grundutbudet).

Gemensamma utrymmen

Föreningens medlemmar förfogar över en stor och fin gemensamhetslokal med kök och porslin för uppemot 30 gäster. Lokalen rymmer dock betydligt fler och det finns bl a tv-plats och tidningshörna. Här arrangerar föreningen uppskattade tema-träffar och trivsamma aktiviteter för de boende. Det finns en fin gästlägenhet som medlemmarna kan boka via föreningen mot en mindre avgift. Dessutom finns ett separat övernattningsrum som bokas kostnadsfritt vid behov. I föreningens lokaler ryms även två tvättstugor, plats att snickra och ett mindre gym. Medlemmarna kan låna släpkärra och utegrill. Föreningen har en fin och välskött innergård med gemensamma uteplatser som inramas av vackra kalkstensmurar. Här finns bänkar, fikaplatser och ett fint lusthus med havsglimt.

Ekonomi

Månadsavgift
6 920 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten, kabel-TV och Internet.

Andelstal
2,9432
Andelstal insats
2,816
Avgiftsändringar
Inga beslutade eller planerade avgiftsändringar.
Hushållsel
4 596 kr/år
Totala driftskostnader
4 596 kr/år
Övrigt om driftskostnaden
Kostnaden är baserad på förbrukningen 2019.
Överlåtelseavgift
946 kr (Betalas av Köpare )
Inre reparationsfond
1 873 kr
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Närområdet

Brf Linden har ett lugnt och fint läge strax utanför Söderport. Här bor du med närhet till det mesta som Visby har att erbjuda. Det är en kort promenad till hamnen, innerstaden och Östercentrum. Strax intill vid Södercentrum finns livsmedelsaffär, restauranger och service. Runt hörnet ligger Hällarna med vidsträckt havsutsikt och underbara solnedgångar.

Allmän information

ALLMÄNT

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Bostadsfakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Visborgsgatan 28 B, 621 58 Visby
Förening
Brf Linden
Lägenhetsnr
241
Område
Visby
Byggår
1988
Boarea
121 m2 (Brf)
Rum
4
Våning
3 och 4
Hiss
Ja
Månadsavgift
6 920 kr
Driftskostnad/år
4 596 kr
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt
Utgångspris
4 250 000 kr

NÄSTA VISNING

 • Fredag 29 maj

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning att se lägenheten den 29 maj. Du når mig på 0720-776110 eller palle@bostadoliv.se

 • Onsdag 3 jun

  Välkommen att kontakta mig för tidsbokning att se lägenheten den 3 juni. Du når mig på 0720-776110 eller palle@bostadoliv.se


Alla bilder

BRF Linden - Här bor du i ypperligt och centralt läge mitt i Visby
Från båda balkongerna har du fullständig koll på Destination Gotlands färjor
Härlig vy mot Högklint
Solnedgångar att njuta av
Välkommen in - Rymlig hall med förråd
Så här ser det ut när du kommer in i lägenheten
Sovrum på nedre plan
Sovrummet mot hall och entré
Badrum med tvättmaskin och torktumlare
Kök med matplats
Matplats
Sett mot hall och dörr till badrummet
Vardagsrummet på nedre plan
Vacker vy från matplatsen i vardagsrummet
Balkongen på nedre plan har...
...den här fina utsikten
Havet ser du från alla fönster i lägenheten
Soffan är placerad i rum som också har/kan användas som sovrum
Rummet mot entrén
Spiraltrappan mellan våningsplanen (hiss finns i trapphuset)
Vardagsrum mot balkongen på övervåningen
Utsikten från båda balkongerna är...
...magnifik!
Högklint ser du i söder
Rummet mot andra hållet
Badrum med dusch finns även på övre plan
Burspråk med vacker vy mot Visby innerstad och havet i norr
Här kommer du in och har en trevlig utsikt mot havet och hamnen
Från burspråket har du härlig vy från norr till söder
Du ser även ringmuren, ruiner och Visby domkyrka
Unik lägenhet med två balkonger i utmärkt och solvänliga lägen
Omtyckt och populär förening med fina gemensamma ytor
Den fina innergården med lusthus och uteplatser
Kvällsbild innergård
Lekplats för barn och barnbarn
En av två entréer till lägenheterna från Visborgsgatan
Föreningens populära gemensamhetslokal
Stora och fina ytor där flera aktiviteter genomförs varje år
Lokalen har också ett välutrustat kök

Planlösning

Planlösning nedre plan
Planlösning övre plan
Visborgsgatan 28 B
Vägbeskrivning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Kontakt

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!