Bostadsrätt / Sanda

Sanda Stora Varbos 840

TOPPENFIN STUGA NÄRA HAV OCH POOL

I populära Björkhaga Strandby ligger denna fina och välvårdade stuga med härlig uteplats i solvänligt och trivsamt läge. Allrum med kök och bra matplats vid två fönster som ger ljus och rymd till stugan samt ett stort fräscht och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Bäddplatser i form av både våningssäng och bäddsoffa samt trädäck i öppet och soligt läge. Allt lösöre ingår i köpet - Enklare blir det inte! På området finns restaurang, pool, beachvolley och boulebana. Dessutom fin sandstrand i skyddad och badvänlig vik. Nära till Kronholmens fina golfbana och bara en kilometer till Klintehamn med bl a livsmedelsbutik, bank, butiker och restauranger. Utmärkta bussförbindelser via Tofta till Visby. Sommaren 2020 kommer också den efterlängtade cykelbanan att vara färdig. Då finns det cykelbana hela sträckan Klintehamn - Visby. Björkhaga Strandby har ett väl inarbetat koncept där du via arrendatorn hyr ut din stuga och får bra intäkter då du inte bor där själv. (Läs mer på hemsidan.)

Beskrivning

Välkommen till en trivsam och charmig stuga där du har allt du kan önska dig! Härlig uteplats i solvänligt läge, stort fräscht badrum, kök med bra matplats och flera bäddplatser.

HALL/ENTRÈ

I entrén ligger ett stryktåligt klinkergolv. Förvaring i form av två garderober

BADRUM

Stort och helkaklat badrum med golvvärme. Bra duschutrymme, badrumsskåp samt tvättmaskin med torktumlare.

KÖK/ALLRUM

Ljust och trevligt allrum som rymmer ett kök med utrustning i form av spishäll, (ej ugn) kylskåp med frysfack och inbyggd mikro. Bra utrymmen i lådor och skåp. Matplats vid två fönster samt fyra bäddplatser i form av våningssäng (120 + 90 cm ) och bäddsoffa med plats för två.

UTEPLATS

Stugan har ett trädäck i öppet och solvänligt läge.

Bilplatser

Det finns parkeringsplatser i anslutning till stugorna. Man får köra in och lämna varor och tung handel annars är det bilfritt i området.

Fakta

Förening
BRF Björkhaga Strandby
Lägenhetsnr
52
Juridisk person
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Byggår
2010
Boarea
24 m2
Rum
1

Ekonomi

Månadsavgift
1 640 kr
Övrigt om vad som ingår
I avgiften ingår försäkring, sophantering, vatten och parkeringsplats.
Hushållsel
3 000 kr/år
Totala driftskostnader
3 000 kr/år
Övrigt om driftskostnaden
Säljarna har underhållsvärme på under hela året.
Överlåtelseavgift
500 kr (Betalas av )
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Övrigt

Björkhaga Strandby har inför 2018 fått nya arrendatorer som bl a har anlagt ny beachvolley-plan, boulebana och placerat ut en trampolin för ungdomar som vill öva på volter. Studsmatta för de yngre barnen finns också. Restaurangens härliga trädäck i anslutning till pool och strand har byggts ut, servicehuset har renoverats och sedan tidigare finns också möjlighet att hyra cykel på området. Boendekonceptet är att du bor de veckor du önskar och övrig tid kan stugan hyras ut och allt i samband med uthyrningen sköts via arrendatorn. Läs mer på: www.bjorkhagastrandby.se/sv Allt lösöre i stugan ingår i köpet - Smidigt och enkelt för dig som vill köpa!

Närområdet

Björkhaga Strandby ligger vid den vackra Kovik-kusten ca 1 km norr om Klintehamn. Här promenerar du längs stranden till Koviks välkända och pittoreska lilla fiskeläge, kapell och strandbodsmuseum. Söderut har du naturreservatet Vivesholme och ytterligare söderut ligger anrika Varfsholms Pensionat. Värt att notera är att både Björkhaga Strandby och Varfsholms Pensionat fått nya ägare och arrendatorer inför säsongen 2018 och att det händer mycket positivt på den här korta och väldigt fina kuststräckan. Det är cykelavstånd till Västergarns hamn och fiskeläge med fina bad och fiskemöjligheter. I Västergarn ligger också en av Sveriges mest hyllade golfbanor, Kronholmens välbesökta 27-håls anläggning. Kuststräckan Tofta - Västergarn - Sanda -Klintehamn innehåller många vackra delar. Här hittar du fina sandstränder och härliga badplatser. Pittoreska fiskelägen, Koviks kapell och strandbodsmuseum. Det finns flera restauranger och över hela kuststräckan har du alltid en bedårande vy mot västra sidans fantastiska solnedgångar. Från och till Visby, via Tofta Bad, är det utmärkta bussförbindelser och i Klintehamn finns livsmedelsbutiker, bank, restauranger, bygghandel och övrig samhällsservice.

Allmän information

ALLMÄNT

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Bostadsfakta

Bostadstyp
Bostadsrätt
Adress
Sanda Stora Varbos 840, 623 79 Klintehamn
Förening
BRF Björkhaga Strandby
Lägenhetsnr
52
Område
Sanda
Byggår
2010
Boarea
24 m2 (Brf)
Rum
1
Månadsavgift
1 640 kr
Driftskostnad/år
3 000 kr
Pantsättning
Bostaden är pantsatt
Utgångspris
895 000 kr
Tillträde
Enligt överenskommelse

Alla bilder

Björkhaga Strandby - En pärla på Gotlands västra kust!
Björkhaga Strandby nr 52
Uteplats i solvänligt läge
Uteplatsen har du mycket glädje av
Stugan sett snett bakifrån med dörr till förrådet
Välkommen in!
På 24 kvm finns det plats för mycket - När man planerar väl!
Köket med entrédörr och hall bakom
Ljus och trevlig matplats med två fönster
Gott om bäddplatser
Fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin
Servicehuset ligger intill med bl a ugn, dusch och tvätt
Samlingslokalen i servicehuset har både kamin och tv
Köket i servicehuset med bl a två ugnar
Dörren på baksidan leder till ett mindre förråd
Härlig miljö nära hav och pool
Närheten till havet är både slående och bedårande
Sanda Stora Varbos 840
Vägbeskrivning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Kontakt

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!