• Omoss

Om Oss


Efter flera år som mäklare, med erfarenhet från olika kedjor, fanns en längtan att göra något eget. En önskan att kunna arbeta mer personligt och skapa utrymme för oss att lägga mer tid på varje förmedling och kundrelation.


Något som vi av erfarenhet vet är mycket uppskattat av både säljare och köpare.

För att få möjlighet att jobba som vi själva vill startade vi Bostad&öliv, Fastighetsmäklare på Gotland. En helt oberoende och fristående mäklarfirma med stort fokus på kunden där vi själva bestämmer hur vi vill arbeta och planera våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare.

Vår ambition är att genom unik paketering och hög kvalitet vara den partner du önskar samarbeta med i bostadsaffären. Vi ger dig vår tid och fulla uppmärksamhet. Vi arbetar med stor respekt för våra uppdragsgivare och köpare i en process som för de allra flesta kan vara det största beslutet i livet känslomässigt, men även ekonomiskt. Att lämna sitt boende, en trygghet fylld av minnen och upplevelser ska vårdas med en öm hand och vi vet hur man gör det.

Vi trivs att jobba tillsammans och delar värderingar och syn på rollen som fastighetsmäklare. Vi har båda en bakgrund inom idrotten och därifrån har vi med oss en stark drivkraft och ambition att alltid göra vårt bästa för att lyckas. Egenskaper som tillsammans med en vilja att alltid göra våra kunder, både säljare och köpare, nöjda visat sig vara starka komponenter till att nå framgång i yrket.

Vi ser med tillförsikt och ödmjukhet fram emot att etablera Bostad&öliv på den gotländska fastighetsmarknaden. Vi ska fortsätta arbeta hårt, personligt och med högsta kvalitet. När våra kunder är nöjda, är vi nöjda!
Välkomna att kontakta oss för ett första möte!

Kontakta oss för mer information

Kontakt

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!